Evenimentul Zilei > Politica > DAN ANDRONIC, despre guvernarea CIOLOȘ: ”S-A GUVERNAT CA ÎNTR-O DICTATURĂ, PRIN ORDONANȚE DE URGENȚĂ!” Pariu cu Rareș Bogdan, cine a dat mai multe ordonanțe de urgență: Ponta sau Cioloș?
DAN ANDRONIC, despre guvernarea CIOLOȘ: ”S-A GUVERNAT CA ÎNTR-O DICTATURĂ, PRIN ORDONANȚE DE URGENȚĂ!” Pariu cu Rareș Bogdan, cine a dat mai multe ordonanțe de urgență: Ponta sau Cioloș?

DAN ANDRONIC, despre guvernarea CIOLOȘ: ”S-A GUVERNAT CA ÎNTR-O DICTATURĂ, PRIN ORDONANȚE DE URGENȚĂ!” Pariu cu Rareș Bogdan, cine a dat mai multe ordonanțe de urgență: Ponta sau Cioloș?

Dan Andronic, candidatul PMP pentru Camera Deputaților pe listele din județul Giurgiu, a fost prezent, marți seară, la Realitatea TV, unde a vorbit despre campania electorală și candidatura sa.

Candidatul PMP a transmis că aceasta campanie electorală este una ”fără lideri și care favorizează partidele mari” și a afirmat că la aceste alegeri PSD-ul a avut cea mai consistentă campanie. 

”Este o campanie extrem de plicticoasă, o campanie fără lideri, o campanie care favorizează partidele mari. Campania PSD mi se pare cea mai consistentă. Nici campania PNL axată pe Cioloș nu este una rea, ci ușor bâlbâită din cauza lui Cioloș, care vrea să pară independent, deși nu este independent. Liberalii și-au axat campania pe Dacian Cioloș, deoarece marea problemă a PNL-ului este lipsa de lider”, a precizat Andronic. Cea mai bună campanie, este cea a PMP, care are un lider de prezentat: Traian Băsescu.

Jurnalistul a estimat o prezență la vot de 43-45% și a precizat că rezultatele depind foarte mult de aceasta.

”Rezultatele alegerilor depind foarte mult de prezența la vot, care va fi undeva de 43-45%, după părerea mea. Această prezență depinde foarte mult și de condițiile meteo. Plus că oamenii nici nu prea au motive pentru care să iasă la vot. Tu, Rareș Bogdan, de ce ai vota-o pe Alina Gorghiu?”, a mai transmis candidatul PMP. Răspunsul moderatorului Realitatea TV a fost scurt: Nu aș vota-o!

Dan Andronic a ținut să precizeze că guvernarea Cioloș a fost una slabă, iar Traian Băsescu ar fi un avantaj indiscutabil pentru următoarea guvernare. 

”Guvernarea Cioloș a fost slabă, miniștrii n-au scos nimic concret. Am văzut rateuri inexplicabile, cum a fost cel de la  ”Cumințenia Pământului”. Foarte mult amatorism. S-au încercat niște lucruri, dar a fost o guvernare de un an în care nu am văzut nimic concret. Un guvern care n-a fost încurcat de Parlament, s-a guvernat ca într-o dictatură, prin ordonanțe de urgență. Din câte știu Dacian Cioloș a dat 78 de ordonanțe de urgență doar anul acesta, față de Ponta, care a dat puțin peste 50, în anul 2015”, a declarat politicianul. Ulterior, Dan Andronic a pus un pariu cu Rareș Bogdan, cei doi ziariști luând partea unui premier. Cine a dat cele mai multe ordonanțe de urgență?