Dan Adamescu are grave probleme de sănătate, el fiind dus de urgență la spital. În același timp, familia sa este disperată din cauza faptului că autoritățile nu îi lasă să-l vadă la unitatea spitalicească. Motivul ar fi faptul că membrii familiei și-au exercitat cele patru vizite pe care puteau să le facă într-o lună, iar familia nu este lăsată să intre pentru a-l vedea deoarece fiecare deținut are dreptul la patru vizite din partea familie pe lună, ele fiind deja făcute.

Nora lui Dan Adamescu a declarat în direct la postul de televiziune B1 TV că mogulul de presă are  septicemie, după ce ar fi luat stafilococul auriu din închisoare.

De asemenea, ea a făcut mai multe declarații halucinante. Potrivit celor spuse de Adriana Constantinescu, Dan Adamescu este intubat, suferă de 18 boli și își dorește să moară, pentru a scăpa de suferință.

"Este  intubat. Nu mai poate vorbi. Nu se mai poate mişca. Am fost la penitenciar, am cerut să i se dea vizită. Nu se poate. Pe mine asta mă şochează. E o situaţie extremă. E un om. Pleacă dintre noi. Nu mai e domnul Adamescu, e un om. Cred că oricine ar vrea să fie ţinut de mână în momentele astea. Domnul comandant (de la penitenciarul Jilava – n.r.) poate să dea o rezoluţie. Este o excepţie. Se fac excepţii. Este un caz umanitar. Nu ştiu ce drept mai are penitenciarul asupra unui om muribund. Gardienii au raportat starea lui gravă", a declarat, la RomâniaTV nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu.

"Am sunat la Ministerul Justiţiei. Mi-a răspuns un domn de la dispecerat care mi-a spus că nu ştie cum să procedeze. Cel mai drăguţ a fost purtătorul de cuvânt al domnului Cioloş. Dânsul a luat legatura mai departe. Au spus că încearcă să se găsească o soluţie. Nu s-a găsit. Este a doua zi de Crăciun. Chiar aşa de criminali şi de răi să fim? Să nu mai respectăm un caz umanitar?", a mai spus nora lui Adamescu.