Evenimentul Zilei > Politica > „Daddy Vitamină” făcut praf de fostul preşedinte Traian Băsescu: „Când îi mângâia cu gingăşie ghipsul…”
„Daddy Vitamină” făcut praf de fostul preşedinte Traian Băsescu: „Când îi mângâia cu gingăşie ghipsul…”

„Daddy Vitamină” făcut praf de fostul preşedinte Traian Băsescu: „Când îi mângâia cu gingăşie ghipsul…”

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, îi reaminteşte lui „Daddy Vitamină” cum îi plăcea să „mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Kovesi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America”.

Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Dragnea după ce acesta a anunţat că taie din bugetul Serviciilor pentru a da vitamine copiilor:

"Dragnea dă vitamine la tot poporul din banii serviciilor! “Daddy Vitamină” s-a supărat pe viaţa lui amară şi a hotărât să chelească bugetele serviciilor de sume importante pe care să le dedice cumpărării de vitamine.
Ce l-o fi supărat pe “Daddy Vitamină” aşa de tare de a uitat ca prin minune cât îi plăcea să stea bot în bot cu şefii serviciilor de două ori pe săptămână în întâlnirile de la K2 în perioada 2010-2014, că îi plăcea să mângâie cu gingăşie ghipsul doamnei Kovesi, să aducă mingiile de tenis pentru Maior, Coldea, Dâncu şi Ponta, că se gudura ca un pudel cu şoricul în dinţi la T 14 sau o făcea pe ospătarul servindu-i lui Coldea vinuri scumpe la pachet, aduse din America.

Eu nu spun că nu trebuie tăiat din bugetul serviciilor secrete. În mod cert se pot face reduceri ale acestor bugete dar pentru asta trebuie să aplici o reţetă şi anume :

1. Se ia lista cu priorităţile informative pentru anul 2019 aşa cum ele au fost stabilite de CSAT încă de anul trecut .

2. Se analizează lista şi se stabileşte reducerea acesteia (bugetul este corelat cu fiecare element al listei de priorităţi informative ). 

3. După ce se reduce lista priorităţilor informative aprobată de CSAT în şedinţă la care au participat miniştrii şi premierul, se face reducerea bugetului cu sumele corespunzătoare reducerii de activitate. 

Şi uite aşa se poate face o economie prin reducerea bugetului serviciilor secrete. Banii economisiţi prin aceste reduceri se predau lui Daddy care merge la prima farmacie, cumpără vitamine şi le împarte la tot poporul.

PS – Dacă tot şi-a descoperit veleităţile de “doctor national”, oare Daddy ar putea face ceva să găsim vaccin antigripal la medicul de familie sau la farmacii, că de propaganda doamnei Pintea ne-am cam săturat", a comentat fostul preşedinte pe social media.