Evenimentul Zilei > Actualitate > Dacian Cioloş petrece Revelionul la Neptun
Dacian Cioloş petrece Revelionul la Neptun

Dacian Cioloş petrece Revelionul la Neptun

Premierul Dacian Cioloş demonstrează că preferă marea in locul muntelui chiar şi în mijlocul iernii. El a ales să petreacă trecerea în noul an, 2017, la vila de protocol din stațiunea Neptun.

 

Prim ministrul Dacian  Cioloş împreună cu soția şi câțiva prieteni sunt la Neptun unde au ales să sărbătorească Anul Nou. Nu au ieşit în stațiune şi, ca de fiecare dată, preferă să se relaxeze departe de ochii curioşilor, supravegheați discret de forțele de ordine. 

Dacian Cioloş a fost demnitarul care a frecventat cel mai des vila de protocol din stațiunea Neptun. A petrecut aici aproape 30 de weekenduri din cele 52 ale anului. A venit, de obicei, cu soția şi câteodată, cu prietenii.  Au fost perioade în care, chemat de treburi la Bucureşti, premierul şi-a lăsat soția la Neptun, întorcându-se apoi  la vila de protocol. 

La un moment, în vară, preşedintele Klaus Iohannis a cerut, şi a obținut, ca plaja din dreptul Obiectivului Zero să fie împărțită în două, printr-un gard. In acest fel, şeful statutului s-a separat de ceilalți demnitari care, eventual, erau prezenți odată cu el la vilele de protocol din Obiectiv.