Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloş a discutat cu liderii Mişcării Populare pe tema formării noului guvern
Dacian Cioloş a discutat cu liderii Mişcării Populare pe tema formării noului guvern

Dacian Cioloş a discutat cu liderii Mişcării Populare pe tema formării noului guvern

Dacian Cioloş, premierul desemnat, a fost joi la sediul Mişcării Populare (MP) pentru discuţii cu conducerea formaţiunii pe tema formării noului guvern. Premierul desemnat a declarat că intenţionează să se întâlnească şi cu partidul condus de deputatul Daniel Fenechiu.

La intrarea în sediul MP, Cioloş a declarat că şi-a propus să aibă consultări cu absolut toate partidele care au reprezentare în Parlament, susţinând că "aşa e în democraţie".

La sediul MP a fost aşteptat de preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu, şi preşedintele executiv, Eugen Tomac, alături de alţi lideri.

Dacian Cioloş a plecat de la sediul Mişcării Populare după aproximativ o jumătate de oră de discuţii cu liderii formaţiunii şi a fost condus la ieşirea din sediu de Traian Băsescu, care i-a spus: "La revedere Dacian, mult succes!".

Întrebat dacă va mai avea consultări şi cu alte formaţiuni, premierul desemnat a spus că intenţionează să se întâlnească şi cu partidul condus de deputatul Daniel Fenechiu, precizând că întrevederea urmează să fie stabilită.