Evenimentul Zilei > International > Incredibil ce a declarat Madonna: „Dacă votați pentru Hillary Clinton eu vă voi face SEX ORAL! Şi mă pricep la asta!”
Incredibil ce a declarat Madonna: „Dacă votați pentru Hillary Clinton eu vă voi face SEX ORAL! Şi mă pricep la asta!”

Incredibil ce a declarat Madonna: „Dacă votați pentru Hillary Clinton eu vă voi face SEX ORAL! Şi mă pricep la asta!”

MADONNA a făcut o promisiune care a şocat lumea! A promis "Sex oral pentru cine o votează pe Hillary Clinton''.

Declarație cel puțin surprinzătoare a Madonnei, în contextul apropiatelor alegeri prezidențiașe din SUA. Starul pop le-a făcut o ofertă celor care vor alege să o voteze pe candidata democrată, Hillary Clinton, la scrutinul de pe 8 noiembrie: sexul oral.

”Dacă votați pentru Hillary Clinton eu vă voi face sex oral –  și mă pricep la asta”, a declarat Madonna în cadrul unui eveniment din New York, informează The Independent.

De altfel, artista nu a făcut niciodat un secret din simpatiile sale politice și a avut de multe ori afirmații care au stârnot controverse cu privire la acest subiect.

Miercuri seară a avut loc a treia și ultima dezbatere prezidențială între democrata Hillary Clinton și republicanul Donald Trump, înainte de alegerile programate la începutul lunii viitoare.

Confruntarea a fost semănată cu atacuri reciproce, iar republicanul a sugerat că ar putea respinge rezultatul alegerilor dacă acesta va fi în dezavantajul său, potrivit b1.ro

Madonna, ofertă surprinzătoare pentru cei care o vor vota pe Hillary Clinton: sex oral