Evenimentul Zilei > Social > Dacă îl critici pe Iohannis sau protestele, Facebook îţi închide contul. Despre ce este vorba
Dacă îl critici pe Iohannis sau protestele, Facebook îţi închide contul. Despre ce este vorba

Dacă îl critici pe Iohannis sau protestele, Facebook îţi închide contul. Despre ce este vorba

Asta a păţit celebrul artist Paul Hitter după ce a fost reclamat la administratorii Facebook, după ce a criticat vehement protestele anti-guvernamentale din ultimele zile. Paul Hitter era urmărit de câteva mii de persoane, iar conținutul publicat de acesta era critic cu serviciile de informații și președintele Iohannis. Acestea fiind motivele, artistul s-a trezit joi dimineață cu mesajul "Ne pare rău, acest conținut nu este disponibil momentan”.

"Am primit un email în care se spunea că de fapt contul este proprietatea altcuiva și mi-au cerut să demonstrez că e al meu. Am trimis copie după buletinul de identitate și mi-au zis că nu e bună. Am trimis și după pașaport și tot degeaba. Nu știu ce vor de la mine. Probabil am deranjat în ultima vreme și n-au găsit altceva decât chestia asta cu identitatea, care e aberantă”, a declarat artistul pentru activenews.ro

Despre Paul Hitter se ştie că este o voce puternică în societatea românească, acesta criticând atitudinile publicului și după evenimentele din clubul Colectiv. Recent, Hitter a anunţat că boicotează banca Reiffeisen, după ce președintele acestei organizații s-a implicat în protestele din București. Artistul a refuzat să expună în Norvegia, în semn de protest față de tratamentul Barnevernet aplicat familiei Bodnariu. Pentru pozițiile sale principiale, Paul Hitter a fost felicitat în scris de către Patriarhia Română, mai scrie sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.