Editura Evenimentul si Capital

Cuvântul cititorului. Fiecare român cu durerea lui

14-08/10cititori-465x390
Autor: | | 5 Comentarii | 1706 Vizualizari

Dragi cititori, această pagină vă este dedicată în fiecare sâmbătă. Am vrea să cuprindă cât mai multe semnale de la dumneavoastră, de aceea vă rog să ne trimiteți texte scurte, despre lucruri de interes public, lucruri care vă frământă și cărora nu le-ați găsit rezolvare.

Așteptăm scrisorile dvs. pe adresa: „Evenimentul zilei, bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6, sect. 2, București”. Cea mai interesantă epistolă -Scrisoarea săptămânii - va fi premiată cu un abonament pe trei luni la EVZ.

Vă rog să treceți și un număr de telefon, pentru a vă putea contacta ușor. Vă mulțumesc pentru că ne sunteți aproape! Să aveți o săptămână minunată!

Simona Ionescu

„A escrocat mii de persoane executându-le silit și lăsându-le pe drumuri”

Mă numesc Elena Pappia de profesie inginer chimist, pensionară, în vârstă de 76 de ani, cu domiciliul în București. Vă solicit ajutorul în problema pe care o am fiind escrocată de dl. Lazăr Petrișor, din comuna Pietroșani, jud. Teleorman, care pretinde că pe data de 24.09.2013 aș fi cumpărat în rate de la unul dintre magazinele sale o serie de utilaje, împreună cu un domn Cioaric, din Vaslui (pe care nu-l cunosc). Am primit de la Judecătoria din Zimnicea o înștiințare însoțită de niște acte false și aproape ilizibile (respectiv semnătura și datele din buletin cu excepția CNP) pentru a mă prezenta la proces la Judecătoria Zimnicea pe 6 august 2014, dacă până atunci nu virez în contul său suma de 6.700 de lei. Am angajat un avocat din Zimnicea și m-am dus la proces. Judecătorul nu l-a lăsat pe avocat să vorbească, iar acesta l-a recuzat ca fiind părtinitor.

Am aflat că este vorba de o filieră condusă de dl. Lazăr Petrișor care activează de 6 ani și a escrocat mii de persoane executându-le silit și lăsându-le pe drumuri. Eu mi-am dat seama că singura soluție este să apelez la presă, pentru a se investiga și a se face publice faptele descoperite pentru ca oamenii aceștia să nu mai facă asemenea fapte. Urmarea vizitei mele la Zimnicea a fost strămutarea procesului intentat mie de dl. Lazăr Petrișor la București, Sect. 2. V-aș ruga să vă faceți timp și pentru aceste cazuri unde cred că este vorba de sume imporante. Puteți găsi informații despre aceste dosare și pe site-ul Judecătoriei Zimnicea. Toată speranța mea este în d-stră. Cu stimă, Elena Pappia

Halep a VOTAT din Paris. FOTO si VIDEO exclusiv! Ce i-a facut un roman atunci cand a vazut-o

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Cuvantul cititorului

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI