CUTREMURĂTOR. Un tractorist a VIOLAT o fetiță promițându-i BOMBOANE și PUFULEȚI

CUTREMURĂTOR. Un tractorist a VIOLAT o fetiță promițându-i BOMBOANE și PUFULEȚI

Un nou caz de viol șochează întreaga țară. După ce un tânăr din comuna Vutcani, județul Vaslui, a abuzat sexual cele două verișoare, de 9 și 10 ani, un bărbat din Brăila este acuzat că și-a bătut joc de o copilă care era încadrată în gradul II de handicap.

Gabi Emil Ilie, în vârstă de 31 de ani, din Corbu Nou, județul Brăila, de profesie tractorist, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă judecătoria Brăila, pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore

Bărbatul a obligat-o pe fata de 15 ani, din aceeaşi localitate, profitând de faptul că aceasta nu avea discernământ, fiind încadrată în gradul II de hadicap (deficit mental mediu). Ancheta în dosar a fost tergiversată chiar de către autor, care a negat în mod constant că ar fi batjocorit-o pe minoră, potrivit voceabrailei. Probele ADN trimise la Institutul Naţional de Criminalistică din Bucureşti au stabilit însă fără dubiu că acestea sunt identice cu profilul genetic al recidivistului. Anchetatorii mai spun că violatorul i-a promis fratelui victimei "foloase materiale" ca să-şi retragă plângerea penală.

"Inculpatul s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate, a pătruns în camera unde aceasta stătea şi i-a solicitat să întreţină un raport sexual normal, promiţându-i că-i va da "bomboane şi pufuleţi". Persoana vătămată nu s-a opus intenţiei inculpatului, încântată de promisiunea lui. La scurt timp după ce inculpatul a părăsit locuinţa, fratele victimei a revenit acasă, iar partea vătămată i-a povestit cele întâmplate", precizează procurorul de caz. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Indignat şi scârbit de ceea ce se întâmplase, fratele minorei, sfătuit de un alt consătean, a apelat numărul pentru urgenţe 112 şi l-a dat pe mâna poliţiei. La ora actuală, Gabi Emil Ilie este liber și nu a fost reţinut nici măcar o zi pentru violarea minorei din Corbu Nou, potrivit voceabrailei.