Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur la Puterea Dragostei. Nimeni nu mai mănâncă de când s-a aflat
Cutremur la Puterea Dragostei. Nimeni nu mai mănâncă de când s-a aflat

Cutremur la Puterea Dragostei. Nimeni nu mai mănâncă de când s-a aflat

Livian, câștigătorul ultimului sezon al emisiunii Puterea Dragostei, trăiește o dramă după ce mama lui a fugit de acasă.

Fanii emisiunii Puterea Dragostei nici nu mai mănâncă după ultimul eveniment, demn de o telenovelă. O ceartă banală între Nelson Mondialu și Liana s-a transformat într-o treabă serioasă. Cu consecințe inclusiv pentru Livian, copilul acestora și câștigătorul ultimului sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Fanii de la Puterea Dragostei, siderați

Nelson Mondialu a fost părăsit de celebra Liana, femeia care i-a fost alături în ultimii 25 de ani. Femeia n-a mai suportat comportamentul bărbatului și a părăsit domiciliul conjugal.

Liana a plecat duminică de acasă și până în acest moment nu s-a întors. Nelson a mers la poliție să reclame dispariția de la domiciliu a acesteia însă a fost informat că nimeni nu o poate obliga pe femeie să revină acasă. Liana și Nelson nu sunt căsătoriți legal. Ei trăiesc în concubinaj de peste 25 de ani. În plus, Nelson a recunoscut că cei doi băieți pe care i-au crescut împreună nu sunt făcuți cu el.

S-au certat de la mâncare. Rezultatul? Nu mai mănâncă nimeni

Tot scandalul a început, duminică, de la un caltaboș (maioș) pe care Liana nu i l-ar fi gătit bine lui Nelson. Acesta a certat-o iar pe Liana și a amenințat-o că data viitoare ia mâncarea și i-o aruncă pe fereastră. Toată scena a fost întegistrată și postată pe Youtube de Nelson.

”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson, tatăl lui Livian.

Livian și Bianca Puterea Dragostei
Vremurile bune pentru Livian de la Puterea Dragostei par apuse

Deși nu se aștepta la o asemenea reacție, Nelson a rămas fără cuvinte când Liana nu i-a răspuns nimic, dar și-a făcut bagajele, și-a luat toate hainele și a plecat din casă.

La ceartă a participat și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”, a glumit Nelson Mondialu.

Fanii de la Puterea Dragostei plâng alături de Nelson

Doar că gluma s-a transformat în treabă serioasă, pentru că Liana nu s-a mai întors, iar Nelson a început să-i simtă lipsa. După câteva zile, el deja o implora pe femeie să revină lângă el pentru că ”i-a cumpărat cadouri”.

”I-am cumpărat cadou. I-am cumpărat gentuță din piele de crocodil cu lanț de aur. Haină de blană albastră. I-am luat cadou, numai să vină acasă. Tu, Liană, vino acasă, te rog frumos”, a mai spus Nelson.

Pentru că Liana nu-i mai răspunde la telefon și el nu mai știe nimic despre ea, Nelson a mers la poliție pentru a reclama deispriția acesteia. După câteva zile, el a fost chemat la secție unde a fost informat că Liana a fost găsită dar că aceasta nu vrea să mai revină acasă. Ca niciodată, Nelson nu a vrut să mai dea alte detalii despre caz, spunând prietenilor virtuali doar că este ”o problemă de familie” și că va păstra discreția în legătură cu situația Lianei.