Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu, a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, unde a postat o imagine însoțiță de hastag-uri, care arată că urmează să aducă pe lume un bebeluș.

Larisa are deja doi copii cu celebrul gimnast, așteptând acum încă un bebeluș alături de partenerul ei de viață.

„#Mamica #Pentru #A #Treia #Oara #De3• #Mama #BabyOnBoard  #BigFamiLy” este mesajul pe care l-a comunicat focoasa blondă pe Facebook.

La aflarea veștii, prietenii și urmăritorii Larisei au reacționat imediat cu comentarii în care și-au exprimat bucuria.

„Să fiți sănătoși!! Să ai o sarcină ușoară”, „Felicitări, dragilor 😍😍😍”, „Ce mă bucur pentru voi, Larisa ❤️!” sau „Decizie înțeleaptă! Dumnezeu să vă binecuvânteze familia cu tot ce e mai bun şi frumos în viață! Vă îmbrățişez!” au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive la primirea marii vești.

În 2018, Larisa s-a logodit cu fotbalistul Ovidiu Mihai, în vârstă de 23 de ani, care evoluează pe poziția de atacant la CSM Râmnicu Vâlcea.

Relația dintre cei doi pare să meargă de minune. Deși este cu 13 ani mai tânăr decât ea, Ovidiu i-a acceptat Larisei și copiii din mariajul cu Marian Drăgulescu, Beatrice (14 ani) și Richard (12 ani).

În trecut, Larisa a fost căsătorită cu gimnastul Marian Drăgulescu, cu care are doi copii. După ce a divorțat de ea, Drăgulescu s-a căsătorit cu Corina, cu care a decis să își încheie mariajul anul acesta.

Citește și: