Campania Dăruieşte o lume de basm este o iniţiativă lansată în decembrie 2018, de CAVA Bistronomie, Gradiniţele Butterfly şi Asociaţia Kineto Bebe. Campania coordonată de Monica Popescu şi susţinută de Itsy Bitsy FM, promovează nevoia de a fi generoşi tot anul şi are ca obiectiv declarat dotarea unui număr cât mai mare de biblioteci pentru copiii din şcoli, grădiniţe sau spitale mai puţin norocoase. Un număr mare de părinţi, bloggeri şi firme au donat cărţi în stare bună pentru copii şi şi-au arătat sprijinul pentru continuarea campaniei şi în alte oraşe sau sate din țarâ.

Biblioteca următoare din campania Dăruieşte o lume de basm va fi creată la Centrul Focus de la Constanţa, proiect al Asociaţiei Dăruieşte Aripi. Centrul Focus este Compartimentul de Onco-Hematologie și Reumatologie Pediatrică din cadrul Spitalului Județean Constanța, singurul din zona de Sud-Est a României, specializat în diagnosticarea, tratarea și monitorizarea copiilor cu cancer, precum și în susținerea familiilor acestora.

Aceşti copii pot evada din faţa suferinţei într-o lume de basm, cu ajutorul fiecărei cărţi donate în centrele de colectare din Bucureşti. Vă invităm să alegeţi cărţile care nu mai sunt de folos copiilor voştri şi să le aduceţi la una dintre adresele de mai jos pentru campania Dăruieşte o lume de basm.

 

Campania este susţinută de Itsy Bitsy FM.

 

1. Grădinița Butterfly Aviației

Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1
 

2. Gradinița Butterfly Băneasa

Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari
Ilfov (Gradina Zoologică)

3. Gradinița Butterfly Cosmopolis

Str. Lacului, vila 8F,
Ștefăneștii de Jos, Ilfov

4. CAVA Bistronomie

Calea Floreasca 91-111, Sector 2

5. Centrul KinetoBebe Moșilor

 

Calea Moșilor nr. 158, Sector 2

 

6. Centrul KinetoBebe Nord

 

Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1

 

7. Centrul KinetoBebe Sud

 

Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

 

 

Te-ar putea interesa și: