Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa Davis. România – Spania 0-1. Marius Copil învins de Feliciano Lopez în cinci seturi
Cupa Davis. România – Spania 0-1. Marius Copil învins de Feliciano Lopez în cinci seturi

Cupa Davis. România – Spania 0-1. Marius Copil învins de Feliciano Lopez în cinci seturi

Duelul România - Spania, din cadrul Grupei I valorice a zonei Europa/Africa a Cupei Davis, a debutat, astăzi, la Cluj. Prima partidă a avut loc între Marius Copil și Feliciano Lopez, pierdută, însă, de tenimenul „tricolor”, cu 6-7 (4), 7-5, 4-6, 6-3, 3-6, după 3 ore şi 40 de minute de joc.

Marius Copil a cedat cu greu în fața ibericului, după ce a putut reveni de la 0-1 și 1-2 la seturi. Astfel, Spania conduce cu 1-0 în întâlnirea de la Cluj. La această oră se dispută al doilea meci al zilei, între Adrian Ungur și (185 ATP) şi Roberto Bautista Agut (15 ATP).

Mâine, de la ora 14.00 (în direct la Digi Sport 1), va fi meciul de dublu, în care perechea formată din Horia Tecău (10 ATP, în ierarhia de dublu) și Florin Mergea (16 ATP) va juca împotriva cuplului Marc Lopez (18 ATP) / Pablo Carreno Busta (60 ATP).

Duminică sunt programate ultimele două jocuri. De la ora 13.00, în direct la Digi Sport 1, Marius Copil îl înfruntă pe Roberto Bautista Agut, joc urmat de duelul dintre Adrian Ungur şi Feliciano Lopez.