Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută prezentatoare TV s-a făcut de râs pe Facebook! Fanii au reacţionat imediat
O cunoscută prezentatoare TV s-a făcut de râs pe Facebook! Fanii au reacţionat imediat

O cunoscută prezentatoare TV s-a făcut de râs pe Facebook! Fanii au reacţionat imediat

O prezentatoare Tv celebră din Marea Britanie s-a făcut de râs pe Facebook, după ce a publicat mai multe poze. Fosta iubită a rugbyst-ului Thom Evans, Kelly Brook, a ajuns din nou în paginile tabloidelor după ce fanii ei au aflat că frumoasa de 37 de ani îşi prelucrează fotografiile în Photoshop, înainte de a le distribui pe Internet.

Vedeta a pus pe contul de Instagram o imagine sexy, dar fanii s-au prins imediat că ceva nu e în regulă.

"Prea mult photoshop! Podeaua te-a dat de gol! Însă eşti sexy oricum", este doar una dintre zecile de reacţii generate de imaginea ruşinoasă.

Brooke, ştate vechi în Photoshop

În 2015, după o petrecere organizată de un restaurant din Londra, Kelly a publicat pe Instagram o imagine în care apărea alături de două modele şi în care arăta impresionant. Numai că a fost dată rapid de gol chiar de angajaţii restaurantului, care au postat şi ei pe net o imagine surprinsă în acelaşi moment. Evident, aceştia nu s-au gândit să modifice şi ei poza, iar diferenţele sunt evidente, fiind remarcate de mai mulţi internauţi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: