„Pentru că am lovit în niște plăgi ale Poliției, au început niște discuții și niște șicanări la adresa mea, a familiei mele – din partea clanurilor și, culmea, din interiorul Ministerului de Interne. Ei se preocupă acum despre ce fac eu. Din persoana protejată, am început să mă simt persoana spionată.”, spune Cumpănașu în filmare.

Acesta continuă spunând că anumiți „șefi prin Ministerul de Interne” se interesează de persoana lui și de familia sa.

„Sunt niște șefi prin Ministerul de Interne care au început să se intereseze – în ce misiuni se află, pe unde mă duc eu, cu cine mă întâlnesc, ce fac eu, ce face familia mea… și așa mai departe. Păi, asta e protecție? A, e o mare grijă, nu? Îmi purtați de grijă mie și familiei mele.”, a adăugat Cumpănașu.

„Bă, băieți, păi eu ce să înțeleg acuma: că din protecție ați dat-o în altele?! Și că îi folosiți pe oamenii ăștia care și-au făcut treaba exemplar, și unul dintre ei mi-a salvat viața acum două seri, refuzând dorința mea de a merge acasă, și a sunat la 112 împotriva voinței mele?”, a continuat acesta.

Jurnalistul a acuzat Jandarmeria că îl spionează, spunând că nu ar avea motive să o facă.

„După episodul ăsta și mai multe informații pe care le am eu, eu constat că această Brigadă, care este cea mai puternică structură care poate să asigure protecția, niște oameni profesioniști, niște soldați care asta fac… Păi, voi vă folosiți de ei, nesim… mă scuzați. Haideți să nu-i mai jignesc, să nu mă mai enervez. Păi, voi vă folosiți de ei… voi faceți asta ca să mă spionați pe mine?! Păi, nici măcar n-aveți ce spiona! Sau ca să-mi jigniți familia?!”