Evenimentul Zilei > Social > Cumpănașu și televiziunea liberă: „Vă urez alături de soția mea Simona o noapte liniștită”
Cumpănașu și televiziunea liberă: „Vă urez alături de soția mea Simona o noapte liniștită”

Cumpănașu și televiziunea liberă: „Vă urez alături de soția mea Simona o noapte liniștită”

Fostul candidat la președinție și unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, anunță că va inaugura televiziune sa „cu adevărat liberă”.

 

Într-o postare pe o rețea de socializare, el îi invită pe „cumpănași” să se aboneze la canalul său, prezentând și link-urile unde, în curând, emisiune poate fi recepționată în direct. „Conditia minim„ este de minim 1000 membri dar în felul acesta devenim total independenți”, mai scrie Cumpănașu.

„Dragi prieteni, va urez alaturi de sotia mea Simona o noapte linistita in care sa va bucurati de linistea caminului dumneavoastra👨‍👩‍👧‍👦. Va IUBIM si va multumim pentru ca ne-ati ramas alaturi in BATALIA PENTRU ROMANIAMISCAREA PENTRU ELIBERAREA SI RENASTEREA ROMANIEI va curata toate orasele ROMANIEI de RAU Eu va astept maine seara de la ora 21:00 la emisiunea ROMANIA ASCUNSA, aici pe facebook si la Televiziunea Romania OnlineMulte SECRETE vor iesi la iveala

Dragi prieteni va rog sa va abonati si la canalul meu de youtube: https://www.youtube.com/channel/UCc6TINPPM87TQ7j2fIh7R3g deoarece emisiunea va fi transmisa in direct in curand si pe acest canalConditia minima este de minim 1000 membri dar in felul acesta devenim total independenti Vreti o TELEVIZIUNE cu adevarat libera⁉️ Deveniti abonati si la canalul meu oficial de youtube: https://www.youtube.com/channel/UCc6TINPPM87TQ7j2fIh7R3g . Orice alt canal care imi poarta numele nu este al meu si va rog sa il raportati

Noapte buna dragi cumpanasi
P.S.: RETEAUA DE LA CARACAL VA SCOATE NUME IMPORTANTE LA IVEALA. NU DOAR DIPLOMATI CI SI POLITICIENI, MAGISTRATI, POLITISTI. ACEA RETEA CARE NU A EXISTAT PANA ACUM PT STATUL ROMAN‼”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru Cumpănașu.