Cumpănașu revine la vechile obiceiuri. „De mâine mă întorc la dramă”

Cumpănașu revine la vechile obiceiuri. „De mâine mă întorc la dramă”

Alexandru Cumpănaşu, candidatul independent la alegerile prezidențiale care a obținut 1,2% din voturile românilor, susține că rezultatele sondajelor nu sunt sigure și, momentan, nu se poate vorbi despre un clasament final.

„Mesajul pe care vreau să-l transmit - eu nu cred în acest sondaj, nu cred în acest exit poll. Nu este primul sondaj care mai dă greş. Ne uităm la europarlamentare şi vedem acolo greşeli fantastice de rezultat. În al doilea rând, din punctul meu de vedere, cred că exit poll-urile sunt folosite pentru a se mai translata nişte voturi. În acest moment, nu putem vorbi de niciun clasament final. Însă eu cred că orice vot contează”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la Antena3.

„Toţi cei prezentaţi au avut partide politice solide în spate cu foarte mulţi bani în spate. S-a viciat procesul electoral şi orice cetăţean sau orice candidat poate să solicite anularea alegerilor. Nu am avut bani în spate, nu am avut televiziuni în spate. (...) De mâine voi reveni la dramă (cazul Alexandrei, n.r.)”, a mai declarat Cumpănașu la Antena 3.

 

Ne puteți urmări și pe Google News