Evenimentul Zilei > Actualitate > Cumpănașu, bombă de ultimă oră în cazul Caracal: „Este la cheremul lui Dincă!”
Cumpănașu, bombă de ultimă oră în cazul Caracal: „Este la cheremul lui Dincă!”

Cumpănașu, bombă de ultimă oră în cazul Caracal: „Este la cheremul lui Dincă!”

Alexandru Cumpănașu a reacționat rapid la auzul veștilor conform cărora procurorul general ar fi semnat deja rechizitoriul din dosarul Caracal. Acesta susține că „România este la cheremul lui Dincă”.

În cursul dimineţii a fost primit primit avizul procurorului general, necesar în acest dosar, pentru că procuror de caz era chiar şefa interimară a DIICOT. Procurorii dispun trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă pentru săvârșirea a opt infracțiuni.

În același rechizitoriu, în judecată va fi trimis și Ștefan Risipițeanu pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Au fost dispuse și disjungeri, continuarea cercetărilor în rem cu privire la infracțiunile de complicitate la omor, complicitate la trafic de minori. Iar reacția lui Alexandru Cumpănașu n-a întârziat să apară.

„Decizia Parchetului General este dezamagitoare si nu are nici un sambure de adevar. S-au spalat toti pe maini. Nu conteaza adevarul. Nu conteaza nimic. Ilegalitatile procurorilor, NIMIC. Macar s-a disjuns complicitatea la trafic de persoane si de minori si vor putea fi cercetati membrii familiei Dinca. In rest Romania este la cheremul lui Dinca.
#oromanieputernicasimoderna
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.