Evenimentul Zilei > Justitie > Cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat în arest la domiciliu
Cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat în arest la domiciliu

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost plasat în arest la domiciliu

Iulian Herţanu, arestat preventiv la sfârşitul lunii februarie în dosarul vizând fraudarea unor fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, a fost plasat în arest la domiciliu.

Astfel, magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis contestaţiile lui Iulian Herţanu şi Vladimir Ciorbă, care au fost plasaţi în arest la domiciliu, şi au respins-o pe cea formulată de Ilie Drăgan la măsura preventivă.

Pe 18 februarie, cumnatul premierului Victor Ponta a fost arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, în dosarul vizând fraudarea de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de firma sa, SC Grossman Engineering Group. Directorul Grossman Engineering, Ilie Drăgan, a fost arestat pe 20 februarie.

În acelaşi dosar, au fost fost plasaţi sub control judiciar deputatul Sebastian Ghiță, deputatul PSD Vlad Cosma şi tatăl acestuia, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, directorul de producţie al Hidro Prahova, Virgiliu Iuliu Roman, precum şi omul de afaceri Liviu Munteanu.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: