Evenimentul Zilei > Actualitate > Monstrul din Caracal a făcut un gest neașteptat. Detaliul care a șocat anchetatorii
Monstrul din Caracal a făcut un gest neașteptat. Detaliul care a șocat anchetatorii

Monstrul din Caracal a făcut un gest neașteptat. Detaliul care a șocat anchetatorii

Detalii înfiorătoare apar de la o oră la alta în cazul anchetei desfășurate la Caracal în legătură cu Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit, abuzat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Acesta a ajuns să își modifice mașina în așa fel încât să poată sechestra fetele răpite de pe stradă.

O tânără care a afost abordată de Dincă într-o stație de autobuz povestește ce a văzut în mașina acestuia. Autoturismul era modificat într-un scop anume. „M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj de metal! Am fost îngrozită. Am zis că mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a spus o tânăra, potrivit Wowbiz.ro.

Pe de altă parte, anchetatorii au concluzionat că butoiul în care Dincă spune că a ars-o pe Alexandra era special conceput pentru așa ceva. „La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit pentru a ucide, în momentul în care a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au spus surse din anchetă, conform Cancan.ro.

Sursa foto: Cancan.ro