Cum s-a schimbat viața Irinei Loghin de când a devenit bunică: „Îi mulțumim lui Dumnezeu”

Irina Loghin. Sursa foto: Arhiva EVZ

Irina Loghin a declarat că cele mai mari bucurii sunt copiii și nepoata ei. Interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a fost la botezul micuței și cum s-a schimbat viața ei de când a devenit bunică.

Nepoata Irinei Loghin a fost botezată, iar artista a povestit că se simtă foarte fericită de când a devenit bunică și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit.

„E cea mai mare bucurie din viața mea. Primele bucurii au fost copiii când au venit pe lume. Mi-a dat Dumnezeu cei doi copii, acum nepoțica. E ceea ce mi-am dorit de atâția ani de zile. Tocmai când îmi pierdusem speranța, uite că Dumnezeu mi-a dăruit acest îngeraș. E o mare bucurie că a fost creștinată sâmbătă. Bucuria este imensă, Îi mulțumim lui Dumnezeu, la toți invitații care au fost alături de mine, au fost foarte multe colege dragi, nașa care a fost extraordinară, alta mai bună nu se putea. A fost sufletul și cu inima la nepoțica mea și se vede, a avut multe dăruiri față de Ana. Nu am decât bucurii și satisfacții. Le doresc tuturor celor care au avut această doleanță ca mine să devină bunici, să dea Dumnezeu să li se îndeplinească dorințele, pentru că este cel mai frumos lucru în viață.”, a declarat Irina Loghin.

Sursa: Arhiva EVZ

Cum se menține Irina Loghin

Irina Loghin, 83 de ani, a mai declarat că încearcă să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și să nu gătească rețete calorice. Artista a declarat că gospodinele trebuie să fie atente la „otrava” pe care o pun în farfurie celor dragi.

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat. Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul.”, a mărturisit Irina Loghin pentru WOWbiz.ro.