Evenimentul Zilei > Monden > Cum l-a cucerit Camilla definitiv pe Charles: „Ce zici de asta?”. Povestea rușinoasă de la Casa Regală
Cum l-a cucerit Camilla definitiv pe Charles: „Ce zici de asta?”. Povestea rușinoasă de la Casa Regală

Cum l-a cucerit Camilla definitiv pe Charles: „Ce zici de asta?”. Povestea rușinoasă de la Casa Regală

Camilla, fostă Parker Bowles, este a doua soție a Regelui Charles al III-lea al Regatului Unit. Ei s-au cunoscut acum mai bine de cinci decenii. Află care au fost primele cuvinte pe care Camilla i le-a spus regelui Marii Britanii.

Relația dintre Camilla, regina consoartă, și Regele Charles al III-lea a a început în urmă cu cinci decenii. Camilla și Charles au fost ani la rând subiectul preferat al ziarelor tabloide deoarece femeia a fost o prezență constantă în viața noului rege. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă cei doi nu au putut avea o relație amoroasă de la bun început și în ciuda căsătoriei prințului de Wales cu Diana. Cu toate acestea, relația lor s-a oficiat abia în anul 2005, printr-o căsătorie civilă.

Charles și Camilla s-au întâlnit când ea avea 23 de ani, în 1970, pe terenurile de golf de la Windsor. Atunci, femeia, încălțată cu niște cizme de cauciuc Wellington, s-a dus către prințul în vârstă de 22 de ani și i-a spus că „Străbunica mea a fost amanta stră-străbunicului tău. Ce zici de asta?”. Este vorba despre Eduard al VII-lea care a decis să se căsătorească cu Alice Keppel, amanta sa.

Camilla calcă pe urmele străbunicii sale

În jurul mariajului Camillei a circulat următoarea întrebare. A călcat sau nu Camilla pe urmele străbunicii sale? Pe când actuala regină consoartă era un copil, Alice îi spunea tot felul de povești. Cu toate acestea, o replică de-a ei a rămas faimoasă. „Eu trebuia mai întâi să fac o plecăciune… și apoi să sar în pat!”. Pe atunci, Camilla încă nu știa că va ajunge și ea să facă o plecăciune și după să sară în pat.

Așadar, Camilla a devenit amanta prințului Charles. A fost amantă pentru că bărbatul s-a căsătorit în 1981 cu prințesa Diana. Cu toate acestea, cei doi erau amanți încă din 1980 când căsnicia Camillei s-a deteriorat brusc. În ciuda tuturor acestor lucruri, actuala soție a regelui a fost o prezență constantă în viața lui. Ea a participat și la nunta lui Charles cu Diana. Cu toate că Prințesa de Wales avea doar 19 ani când s-a căsătorit, ea și-a dat seama încă de pe atunci de sentimentele pe care viitorul ei soț le avea pentru Camilla. Astfel, ea a început să o urască pe femeie, se reamintește în cartea „În pat cu regele”.