Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum îţi poţi realiza cele mai plăcute DORINŢE, în timpul somnului
Cum îţi poţi realiza cele mai plăcute DORINŢE, în timpul somnului

Cum îţi poţi realiza cele mai plăcute DORINŢE, în timpul somnului

O aplicaţie permite realizarea “celor mai plăcute dorinţe, în timpul somnului”, după cum au precizat cei care au inventat aşa ceva.

Un dezvoltator japonez şi-a propus nu demult să creeze o aplicaţie specială.  Yumemiru reprezintă o aplicaţie japoneză (lansată de compania de advertising Hakuhodo), disponibilă gratis, însă doar în limba japoneză. Este destinată telefoanelor iPhone, targetul fiind cei care îsi doresc un somn lung, odihnitor şi presarat cu vise frumoase.

Poate să aleagă

Graţie unui card din telefon, aplicaţia "lucrează" cu multitudinea de senzori ai gadgetului pe care este instalată. Aşa reuşeşte să determine când posesorul de iPhone se află în somnul REM, acea perioadă a odihnei în care apar visele, dar şi când mintea este mai deshisă sugestiilor. Aplicaţia beneficiază de opt tipuri de scenarii dintre care utilizatorul poate să aleagă în funcţie de dorinţele şi starea sa de spirit: unul care prezintă o plimbare prin parc, un altul dedicat îmbogăţirii, altul zborului, iar pentru cei romantici, un scenariu care stimulează visele de dragoste.

După ce a selectat tipul de vis în care utilizatorul doreşte să păşească, aplicaţia începe să funcţioneze în fundal şi să calculeze durata până când acesta va intra în somnul REM.
Odată atinsă această stare, va rula o melodie menita să îi aducă utilizatorului visul dorit. Unele voci consider aplicaţia oarecum periculoasă, deoarece “s-a depăşit un anumit prag. Subconştientul adună, ca un filtru, tot ce ne trece prin minte şi, sub o formă sau alta, mai devreme sau mai târziu, scoate la iveală fragmentele”.