După ce Inna și-a anunțat prezența la Vocea României Junior, și compozitorul Marius Moga așteaptă cu nerăbdare să fie mentorul unor micuți talentați. Marius și Inna sunt doi dintre cei patru antrenori ai primului sezon al show-ului ce va debuta în toamnă. Spectacolul va aduce pe scenă copii cu vârste între 7 și 14 ani, care au calități vocale remarcabile. „Consider că mereu am avut o înclinație către a descoperi noi talente și a lucra cu oamenii pentru a clădi cariere, așa că mi se pare un prilej foarte bun să cunosc niște copii talentați cu care să scriu viitoare hit-uri”, a mărturisit Marius Moga, pentru EVZ.


FOTO: Inna vine să-i învețe pe copii să cânteÎn primăvara acestui an, copiii au venit plini de emoție la preselecțiile primului sezon Vocea României Junior, iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor merită să fie auzite de întreaga țară. „Mă bucur că în sfârșit am reușit și că timpul mi-a permis, sunt entuziasmată și motivată să îi ajut pe copiii din echipa Inna să fie cei mai buni”, a spus cântăreața.

Moga caută piese tari

Întrebați ce i-a făcut să se alăture echipei, atât Moga, cât și Inna au spus că visau la propunere. „Cred foarte tare în puterea de creație a fiecărui om, mai ales la noi în țară, unde sunt foarte mulți oameni talentați. Așa că mi-aș dori să conving câțiva dintre tinerii participanți la Vocea României Junior să compună. Cred că cele mai tari piese pentru copii vor fi întotdeauna acelea scrise tot de copii”, a spus Moga. Compozitorul a dezvăluit și care este punctul lui slab. „Cum să înceapă copiii să plângă? Suntem antrenori prietenoși, nu are cum să plângă niciun copil”, a spus convins Marius Moga.

Inna a recunoscut, la rândul ei, că nu are experiență ca antrenor, dar abia așteaptă să-i cunoască pe concurenți și, între timp, „mă pregătesc, urmăresc emisiunile „The Voice Kids” din alte țări și îmi fac planul. Nu am mai lucrat la fel cum voi lucra la Vocea României Junior, în calitate de antrenor. Însă, voi încerca să îi ajut pe cei mici, pe concurenți, să treacă mai ușor peste un eventual eșec, peste emoții, să le explic că este doar o experiență”.

Copil fiind, Inna a povestit că a trăit dezamăgirea pierderii unor concursuri importante. „Da, s-a întâmplat să pierd competiții. Bineînțeles, pe moment, sufeream, însă mi-am dat seama că fiecare experiență de acest gen ajută, te face mai puternic, mai motivat!”, a spus ea.

Nuntă și botez ca-n povești

La sfârșitul anului trecut, Marius Moga s-a căsătorit cu jurnalista Bianca Lăpuște (foto), iar luna aceasta cei doi se pregătesc de o mare petrecere. Marius Moga face nunta și botezul în același timp, iar artistul își va creștina fetița ajunsă deja la vârsta de șapte luni. „Sperăm să fie o nuntă de vis. Detaliile cred că se pot povesti cel mai bine după eveniment, după ce ai văzut cum ți-a ieșit”, a spus Moga pentru EVZ. Compozitorul a mai povestit că petrece mult timp cu micuța Maria și chiar se scoală noaptea dacă bebelușul plânge. A învățat de la Bianca să schimbe scutece și, când este acasă, este responsabil cu scosul fetiței la plimbare.