Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată SUPER-SOLDAŢII ruşi, noua armă TERIBILĂ a lui PUTIN. I-au copiat pe Finlandezi! | GALERIE FOTO
Cum arată SUPER-SOLDAŢII ruşi, noua armă TERIBILĂ a lui PUTIN. I-au copiat pe Finlandezi! | GALERIE FOTO

Cum arată SUPER-SOLDAŢII ruşi, noua armă TERIBILĂ a lui PUTIN. I-au copiat pe Finlandezi! | GALERIE FOTO

Armata rusă va beneficia de un nou val de „lunetişti arctici”, care se antrenează intens în Blagoveschensk.

  RUSIA îndreaptă RACHETELE NUCLEARE către occidentali. Ce armă TERIBILĂ vor lansa ruşii | GALERIE FOTO 

Lunetiştii vor utiliza echipamente proiectate special pentru lupta în condiţii de temperaturi extreme, un aspect extrem de important pentru securitatea Rusiei, care deţine co coastă arctică de peste 20.000 de km lungime, conform English Russia.

Armata Rusă va primi, probabil, două brigăzi de infanterie antrenată pentru condiţii extreme. Conform rusmilitary.wordpress.com, prima brigadă va fi creată în 2015. Cele două unităţi vor fi plasate în Murmansk şi Arkhangelsk.

Nu este, însă, pentru prima dată când un stat decide înfiinţarea unor unităţi militare de elită, format din lunetişti teribil de eficienţi. În timpul Războiului de Iarnă dintre URSS şi Finlanda (noiembrie 1939 – martie 1940), lunetiştii finlandezi, care se deplasau pe schiuri, au făcut zeci de mii de victim în rândul sovieticilor. Totodată, atunci a luptat şi cel mai eficient lunetist din istoria omenirii: finlandezul Simo Hayha. Acesta a ucis 542 de inamici, iar celebrul “American Sniper” Chris Kyle pare un simplu soldat amator în comparaţie cu lunetistul Hayha.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată lunetiştii arctici, noua armă letală a lui Vladimir Putin.


  A început numărătoarea inversă până la cea mai mare CRIMĂ ÎN MASĂ. Specialiştii au dat VERDICTULInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: