Evenimentul ZileiMondenCum arată fericirea pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas? Foto în articol

Cum arată fericirea pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas? Foto în articol

Cum arată fericirea pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas? Foto în articol
Catherine Zeta-Jones (51 de ani) și Michael Douglas (76 de ani) au celebrat recent împlinirea vârstei de 18 ani a fiicei lor, Carys Zeta Douglas, născută la 20 aprilie 2003.

Cum arată fericirea pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas? Foto în articol. Pe retetesivedete.ro puteţi vedea cum arată superba Carys Zeta Douglas la 18 ani.

Adolescenta seamănă cu frumoasa ei mamă, dar se vede că are şi câteva trăsături de la tatăl ei, Michael Douglas, actor emblematic la Hollywood.

Carys a venit pe lume la 3 ani după ce Douglas s-a căsătorit cu actrița Catherine Zeta-Jones, care la vreme respectivă era prezentă în topul celor mai frumoase femei de pe planetă. Cuplul de actori mai are un copil, pe Dylan, cu doi ani mai mare decât sora lui.

„Într-un album Instagram încântător, Catherine a inclus o captură de ecran a unei conversații text pe care a purtat-o ​​cu Carys în dimineața celei mai recente zile de naștere, precum și o fotografie a tinerei în costum de baie.

Cum arată fericirea pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas?

În dimineața zilei de naștere, Carys i-a trimis un mesaj mamei sale: «Mulțumesc că m-ai născut!» la care Catherine a răspuns: «O, să te nasc a fost cel mai mândru moment al meu!»

Catherine a glumit apoi: «Așteaptă… Oscar? Nu… Cu siguranță TU!»”, arată sursa citată.

Actriţa britanică a câștigat Oscarul în 2002 pentru rolul secundar din Chicago. A fost un moment de neuitat, având în vedere că atât în ​​timpul filmării, cât și al premierii, era însărcinată.

„La mulți ani 18 ani Carys Zeta! Ești totul și totul ești tu. Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-o aduci. La 5 dimineața mi-ai trimis un mesaj pentru a-mi mulțumi că te-am născut.

Acesta este genul de femeie care ești. Bună. Înțelepciunea ta îți depășeste anii. Frumusețea ta este profundă și inima ta este suficient de mare pentru a iubi și a învălui lumea, simțul umorului tău … foarte important …. este de neîntrecut. Aș putea continua. Japoneza ta are nevoie de ceva muncă, dar asta este realizabil. Te iubesc îngeras. Mama”, a fost mesajul actriței pentru fiica ei.


Accesează: