După ce Irina Tănase, iubita fostului șef PSD, a postat un mesaj lacrimogen pe rețele sociale, oamenii din cercul restrâns a lui Dragnea și-au făcut curaj și au făcut adevărate ode pentru Dragnea.

Carmen Dan, fostul ministru de Interne a mărturisit, miercuri seară, că a vorbit la telefon cu Liviu Dragnea, Fostul ministru a transmis că a găsit același „om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”.

Nu i-a fost niciodată rușine cu eticheta de „om al lui Dragnea”

„Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific .

Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

Carmen Dan a mai spus că a vrut să  fie „aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi”.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, a mai scris Carmen Dan.