Poate că pentru mulți izolarea a fost un moment numai bun de gătit rețete delicioase și încercat preparate gustoase, însă Mirabela Dauer nu a renunțat la regimul pe care îl ține cu strictețe și a reușit să dea jos câteva kilograme. Artista a povestit totul în emisiunea „La Măruță”, unde a mărturisit că și-a făcut și cont de Tik Tok, pentru a fi mai aproape de fani, potrivit b1.ro

Artiștii din România nu au mai putut organiza spectacole în ultimele luni, din motive de siguranță, dar au reușit să se adapteze scenei virtuale. Dacă Aurelian Temișan va susține un concert online, Mirabela Dauer și-a făcut cont de Tik Tok pentru a fi cât mai aproape de fani. Cântăreței i-a lipsit scena, dar a încercat să aducă bucurie pe rețelele sociale.

Cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde le-a povestit fanilor că a reușit să slăbească patru kilograme cât a stat acasă. Vedeta a povestit că și-a dorit să își facă și cont de Tik Tok. Acolo Mirabela postează filmulețe amuzante din grădină, din viața de zi cu zi și ține în permanentă legătura cu fanii internauți.

Ceea ce însă nu a putut trece neobservată, a fost silueta Mirabelei. Întreabată dacă a mai slăbit, vedeta a mărturisit că a reușit să dea jos patru kilograme în timpul izolării. „Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine”, i-a mărturisit lui Măruță în timpul emisiunii.

În trecut, Mirabela Dauer a mărturisit că a reușit să slăbească 14 kilograme, acesta fiind recordul său personal. La acea vreme, Mirabela povestea că bea un pahar de apă cu lămâie în fiecare dimineață, pe stomacul gol. Dieta este una pe care mai multe vedete autohtone au încercat-o.

„Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie”, a povestit celebra artistă la Antena Stars.

Așa cum spuneam și la început, artista a povestit în timpul emisiunii că și-a dorit mult să își facă un cont de Tik Tok. Mirabela Dauer a explicat că nu îi place să se filmeze singură, ci să fie filmată pentru că atunci poate fi cât mai creativă.

Pe Tik Tok, una dintre cele mai iubite voci din România se bucură de atenția fanilor și strânge mii de vizualizări la fiecare filmuleț. Mirabela povestește că îi place pe Tik Tok și se relaxează. Mai mult decât atât, este de părere că s-ar înțelege foarte bine cu fiica prezentatorului, pasionată la rândul său de filmulețele de pe celebra rețea de socializare.

Mirabela a povestit că perioada de izolare nu a fost una dificilă. A avut timp să își amenajeze grădina și că a ieșit de foarte puține ori, la cumpărături.