Evenimentul ZileiMondenCum a început povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

Cum a început povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

Cum a început povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania
Speak și Ștefania sunt împreună deja de patru ani. Cum s-au cunoscut și când au realizat că sunt mai mult decât prieteni?

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania. Speak și Ștefania formează unul din cele mai frumoase și interesante cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt fericiți împreună de patru ani. Iar data de 6 aprilie este una foarte importantă pentru ei, fiindcă începând cu această zi a început o frumoasă poveste de dragoste.

Au multe planuri de viitor, mai ales că Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în cel mai romantic mod. Întrebarea ”vrei să fii soția mea?” a fost pusă la show-ul  ”Asia Express 3”, în timp ce erau concurenții acestui concurs. Ștefania nu a stat mult pe gânduri și a răspuns cu un mare ”DA”.

Participarea la emisiunea ”Asia Express” le-a adus o mare popularitate, pentru că pe parcurs ce apăreau episoadele se adunau tot mai mulți urmăritori pe pagina de Instagram a Ștefaniei, dar și pe pagina lui Speak. Oamenii au reușit să-i cunoască mai bine și să descopere multe lucruri neștiute despre acest cuplu.

Povestea de dragoste dintre Speak și Ștefania

Puțini cunosc care este de fapt povestea lor de dragoste și de unde a început totul. În urmă cu patru ani, artiștii au început să colaboreze, pentru că ambii sunt pasionați de muzică. Presa a observat că cei doi tot mai des apar împreună și că petrec mult timp unul lângă altul.

Citiți integral articolul scris de Nicoleta Stog în Rețete și vedete.


Accesează: