Evenimentul ZileiPoliticaCULISELE numirii lui Vasile Dâncu în Guvernul de tehnocraţi al lui Cioloş

CULISELE numirii lui Vasile Dâncu în Guvernul de tehnocraţi al lui Cioloş

CULISELE numirii lui Vasile Dâncu în Guvernul de tehnocraţi al lui Cioloş
Premierul Dacian Cioloş a vorbit, prezent la o emisiune difuzată de RealitateaTV, despre culisele numirii lui Vasile Dâncu în guvernul de tehnocraţi.

Cioloş a vorbit şi despre momentul în care preşedintele Klaus Iohannis i-a propus să preia funcţia de premier, după demisia lui Victor Ponta.

”Eram acasă când m-a sunat președintele. Am aflat cu 2 zile înainte de nominalizarea oficiala. M-a sunat presedintele   8xyJohannis și mi-a spus că sunt pe lista cu cei care ar putea fi premieri. A fost o surpriză, nu eram pregătit pentru această poziție. Am mai avut discuții cu dânsul și în trecut și i-am zis că aș fi disponibil, pentru anumite posturi, dar nu pentru o asemenea poziție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eu m-am angajat pentru un an de zile și e bine să fie clare lucrurile din această perspectivă.”, a spus Dacian Cioloș la Realitatea TV.

Premierul a vorbit și despre cum a ajuns să-i propună lui Vasile Dâncu să fie ministru.

”Lui Vasile Dâncu eu i-am propus sa vina in Guvern. Am avut anterior multe discutii cu Vasile Dancu si am inceput sa discutam fara sa avem un proiect, despre ceea ce credem ca ar putea fi facut. In momentul in care mi s-a propus sa fiu premier, mi-a venit cumva natural sa ii cer sa lucram impreuna.

Am avut si o disutie clara cu dumnealui cand i-am propus, sa fie clar ca nu vine in calitate de un reprezentant al unui partid, ci este membru al echipei.”, a declarat Cioloș.

 


Accesează: