Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine își petrece timpul Simona Halep, după despărțirea de Toni Iuruc. Fotografia pe care tenismena a postat-o pe rețelele de socializare
Cu cine își petrece timpul Simona Halep, după despărțirea de Toni Iuruc. Fotografia pe care tenismena a postat-o pe rețelele de socializare

Cu cine își petrece timpul Simona Halep, după despărțirea de Toni Iuruc. Fotografia pe care tenismena a postat-o pe rețelele de socializare

Simona Halep a divorțat zilele trecute de Toni Iuruc, cel care i-a fost șot pentru aproape un an. Cei doi trebuiau să aibă cununia religioasă în luna noiembrie a acestui an, însă lucrurile nu au mers prea bine. Acum, Simona își petrece timpul în compania apropiaților.

Simona Halep nu se lasă afectată de evenimentele neplăcute din viața ei. Ea își petrece timpul alături de apropiați, după cum arată o fotografie recentă postată de rețelele de socializare.

Tenismena își petrece timpul alături de prietena ei din copilărie, Georgiana Herda. Cele două au savurat împreună o cafea, și au postat fotografia pe rețelele de socializare.

Cele două se cunosc încă din școala generală, legându-le mai bine de 24 de ani în care au fost prietene. Georgiana Herda este președintele Fundației Simona Halep.

Aceasta este prima interacțiune cu fanii pe care Simona Halep o are de la momentul divorțului, potrivit prosport.ro.

Sursa: Instagram/ Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Joi, 8 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț. Imediat după despărțire, sportiva le-a transmis un mesaj fanilor și presei. „Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”.

La rândul său, Toni Iuruc a precizat că fiecare a plecat acum pe drumul lui.

„Am plecat pe drum separat. Nu căutați senzaționalul, că nu există, suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Deci nu căutați senzaționalul. Nu aveți ce să găsiți”, a declarat Toni Iuruc la ieșirea din biroul de avocatură.

Cei doi s-au despărțit la mai puțin de un an de la cununia civilă. Decizia a fost luată de comun acord, iar motivul care a dus la divorț ar fi programul încărcat al tenismenei. Ea este mai mereu plecată din țară, iar acest lucru ar fi dus la o ruptură între ei.

Cei doi s-au afișat prima dată în public ca și cuplu la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, atunci când românca a câștigat marele trofeu.