Evenimentul Zilei > Politica > Cu ce se mai ocupă îndrumătorul denunțătoarei șefe a DNA, fosta noră a lui Virgil Măgureanu-SRI. Unde l-a văzut pe Marian Munteanu?
Cu ce se mai ocupă îndrumătorul denunțătoarei șefe a DNA, fosta noră a lui Virgil Măgureanu-SRI. Unde l-a văzut pe  Marian Munteanu?

Cu ce se mai ocupă îndrumătorul denunțătoarei șefe a DNA, fosta noră a lui Virgil Măgureanu-SRI. Unde l-a văzut pe Marian Munteanu?

Nu mai târziu decât aseară, Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației EurHONEST și asistentul Alinei Petre-Măgureanu la denunțurile pe care aceasta le face la DNA, posta pe Facebook amenințări de luat în seamă la adresa funcționarilor Primăriei București.

“Nu prea știu cu ce funcționari va mai lucra începand din august (și câțiva din Poliția Localp deja nu stau deloc bine pe scaune), spunea Ghiulbenghian referindu-se la o eventuală venire a lui Marian Munteanu în scaunul de primar al PMB.

Tot Ghiulbenghian se arăta foarte indignat de Apelul a celor peste 35 de ONG “pentru decență în campania electorală”.

“Știu că această postare va stârni imediat valuri imense de mânie proletar-soroistă împotriva mea, știu că voi pierde mulți "prieteni" de pe FB, dar câteodată mă apucă o scârbă de nu mă pot abține în fața oportunismului și lipsei de logică a câtorva dintre auto-proclamații "leaderi" ai societății civile.

De exemplu, în MANIFESTUL de mai jos, semnat doar de "amici di amici", exista urmatoarea frază: "Deși apreciem drept benefică implicarea oamenilor proveniți din societatea civilă în politică și în administrația publică, considerăm că autoproclamarea drept reprezentanți ai societății civile „autentice" de către candidați pentru funcții de demnitate publică în România este o dovadă de ignoranță, de indecență și de desconsiderație față de cetățeni."

Adica ce puii mei vreți să spuneți, stimabililor??? Că d-na Cristina Guseth sau d-na Prună sau d-na Violeta Alexandru au voie să se autoproclame "reprezentanți ai societății civile autentice", dar Marian Munteanu, primul exponent real al societății civile autentice din România, nu prea are dreptul??? Vouă, semnatarilor, chiar nu vă este deloc rușine??? Chiar vă prefaceți insidios că nu întelegeți că, fără exemplul și sacrificiul lui Marian Munteanu, voi nu erați acum decât niște amărâți de activiști BOB???

Mi-e atât de scârbă de cei care au tupeul de a semna un asemenea text (ca să nu pomenesc și de slaba cunoaștere a punctuației limbii române) încât îmi vine să-l votez pe Marian Munteanu, deși în 2014 l-am văzut de două ori trecând pe la biroul lui Virgil Măgureanu din Piața Victoriei”, spune Florin Ghiulbenghian pe contul său de facebook.