Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu cât a vândut Oana înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Pentru emisiunile tabloid, subiectul Oanei Zăvoranu e considerat „de primă mână”
Cu cât a vândut Oana înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Pentru emisiunile tabloid, subiectul Oanei Zăvoranu e considerat „de primă mână”

Cu cât a vândut Oana înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Pentru emisiunile tabloid, subiectul Oanei Zăvoranu e considerat „de primă mână”

La scurtă vreme de la decesul Marioarei Zăvoranu, veste pe care Oana Zăvăranu a primit-o vineri, în jurul orei 9.30 dimineața, vedeta dădea declaraţii surprizătoare despre mama moartă pe site-ul spynews. Câteva ore mai târziu, reprezentanţii trustului Intact au fost văzuţi intrând în locuinţa vedetei, unde se pare că s-a semnat un contract în exclusivitate.

Imagini cu watermark

Următoarele apariții TV, comentariile și interviurile, majoritatea deplasate în contextul evenimentului au fost difuzate în exclusivitate de posturile TV ale trustului Intact. Imaginile au avut watermark, pentru a se preveni preluarea fără sursă, iar la transmisiunile în aer liber, cum au fost cele de la cimitir, bogyguarzi au avut gijă ca alte camere să nu poată lua imagini. În cimitir a fost primită o singură echipă, ce a Intact, iar restul ziariștilor a fost ţinuţi dincolo de porţi. Chiar şi evoluţia emoţională a Oanei Zăvoranu a fost atent monitorizată, iar vedeta a subliniat în intervenţiile pe care le-a făcut în legătură cu înmormântarea, că vinovat pentru busculada ce s-a produs la Cimitirul Eternitatea este un post de televiziune concurent. Ea a dezvăluit şi că prietenul ei, Costin Mărculescu, a fost surprins de bodyguarzi încercând să înregistreze imagini pe care să le vândă la altă televiziune.

Subiect de prima calitate

Surse din Antena 1 au dezvăluit pentru EVZ că subiectul Oanei Zăvoranu este “de primă calitate în lumea tabloidelor”. Ei au explicat că decesul “se vinde” cel mai bine, iar scandalul dintre Oana şi mama sa era déjà de notorietate.

În ceea ce o priveşte pe Oana Zăvoranu, vedeta este considerată de televiziuni ca fiind dificilă şi nu i se poate impune un scenariu. De multe ori, Oana Zăvoranu a apărut în emisiuni fără a fi plătită, dar şi-a rezervat dreptul de a spune ce gândeşte. În ceea ce priveşte suma de peste 20.000 de euro, dezvăluită de apropiații Oanei Zăvoranu pentru cotidianul Libertatea, surse din Antene s-au arătat sceptice, spunând că este foarte mare şi cu greu şi-ar perimite un post din România să o aloce unor emisiuni tabloide. În general, suma plătită pentru  un subiect bun este de 1.000 de euro.

Antena Stars, în topul celor mai urmărite televiziuni

Ieri, în ziua înmormântării Mărioarei Zăvoranu, între orele 17.00 şi 20.00, Antena Stars, postul TV care transmis imagini şi relatări în direct  de la Cimitirul Eternitatea, unde a fost înmormântată mama Oanei Zăvoranu, a avut o creştere semnificativă de audienţă. Imaginile cu ceremonia religioasă ţinută la capelă, reacţia Oanei în faţa sicriului, sau împăcarea cu unchiul său, au adus Antena Stars, postul tabloid din portofoliul Intact care a difuzat în direct înmormântarea, în top 3 cele mai urmărite posturi tv. Pe marginea acestui subiect, la CNA au fost depuse deja sase contestatii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: