Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > CRONICA TV. Mihaela Rădulescu, trezită la Realitatea Duminicii în familie
CRONICA TV. Mihaela Rădulescu, trezită la Realitatea Duminicii în familie

CRONICA TV. Mihaela Rădulescu, trezită la Realitatea Duminicii în familie

A început și a trecut prima ediție (din șase) a "Alegerilor Mihaelei", emisiunea de pe Realitatea TV care e practic doar o "Duminică în familie" transmisă în direct din mall.

Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Precum atmosfera de șezătoare, în care mai mulți invitați primesc întrebări de la Mihaela în ordine aparent aleatoare, un ghiveci în care oamenii remarcabili promiși abia apucă să spună, în două cuvinte, frânturi de povești, totul încadrat de reclame: la o colecție de costume de baie, la rochia pe care o poartă Mihaela, la mall-ul din care a fost transmisă în direct această peltea și la premiul la un concurs: o excursie la Disneyland, garantată 100% de prezentatoarea emisiunii.
Răduleasca a încercat o abordare feministă a primei ediții, discutând despre cât de neîngăduitoare este societatea cu femeile. A pus-o pe Elena Udrea în mănuși de box pentru a o învăța cum să se lupte cu bărbații din politica românească. Dar această perspectivă a fost doar una de suprafață, pentru că apoi o întreba pe Udrea dacă plânge vreodată, parcă vrând să scoată la iveală un clișeu al sexului așa-zis slab.
În scăpări constante, Răduleasca îi comenta pe cei care o comentau. "Sunt mulți care n-o înghit pe Răduleasca", se referea prezentatoarea la ea însăși, folosind persoana a III-a. Pentru cei care o înghit, însă, care sunt fani ai "Duminicii în familie", e un moment de bucurie. Alegerea principală a Mihaelei este să facă totul exact ca până acum.

Publicat in categoriile: Opinii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: