Evenimentul Zilei > Politica > Cristiana Anghel: „Bărbatul pe care l-am făcut prost era agitator, nu cioban. Nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine”
Cristiana Anghel: „Bărbatul pe care l-am făcut prost era agitator, nu cioban. Nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine”

Cristiana Anghel: „Bărbatul pe care l-am făcut prost era agitator, nu cioban. Nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine”

Senatoarea Cristiana Anghel vine cu lămuriri după ce l-a făcut prost pe unul dintre protestatarii din faţa Parlamentului. Ea spune că bărbatul nu era un cioban, ci un agitator, pentru că mirosea a parfum, nu a oaie.

"Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile şi le-a rupt şi i-am zis ăluia că e prost. Era un agitator prost. Era spălat, era orăşean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a afirmat Cristiana Anghel, potrivit B1 TV.


Citeşte şi: Ciobanii au luat cu asalt Palatul Parlamentului. Senatoarea Cristiana Anghel a coborât din nou în mijlocul oierilor: "Mie NU îmi este FRICĂ de oameni". Protestul s-a încheiat | GALERIE FOTOCristiana Anghel a ieşit din Parlament şi s-a dus în mijlocul protestatarilor şi le-a promis că va forma un grup de aleşi cu care reprezentanţii lor să stea la discuţii.

Prezenţa ei în mijlocul lor i-a înfuriat şi mai tare pe pe ciobanii. Anghel a arătat acestora inițiativa sa legislativă, moment în care un protestatar i-a luat senatoarei foile din mână și le-a rupt. Atunci senatoare l-a făcut pe respectivul bărbat prost.

"Eşti un prost! Ministrul astăzi e, mâine nu e. Eu sunt parlamentar, eu fac legea. Mă duc sus acum şi rezolv".