Cristian Tudor Popescu, explicații după ce a rămas fără emisiune. Jurnalistul a dat cărțile pe față

Cristian Tudor Popescu, explicații după ce a rămas fără emisiune. Jurnalistul a dat cărțile pe față Cristian Tudor Popescu. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Vineri, Cristian Tudor Popescu a anunțat că emisiunea pe care o realiza împreună cu Recorder nu va mai fi difuzat. După șapte episoad, „CAP la CAP” nu va mai putea fi urmărită de telespectatori. În urma valului de supoziții legate de acest aspect, CTP a decis să clarifice situația.

Cristian Tudor Popescu nu exclude reluarea colaborării respective

Jurnalistul a pus punct speculațiilor legate de colaborarea cu publicația respectivă. Cristian Tudor Popescu a precizat că nu au existat contradicții între explicațiile sale și cele date de Recorder.

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu. Sursă: Arhivă EVZ

„Nu Recorder i-a pus capac lui CAP la CAP. Anunțul subsemnatului cu privire la încetarea emisiunii CAP la CAP precum și poziția exprimată de Recorder au dat naștere, pe lângă eregrete și tristețe, la tot felul de speculații, mai mult sau mai puțin răuvoitoare.  De aceea, fac următoarele precizări:

- nu există nicio contradicție între explicațiile date de Recorder și ce am spus eu. Citind în stilul aproximativ până la din topor, deosebit de răspândit în epoca noastră, unii au afirmat că eu aș fi oprit CAP la CAP pentru că nu am acceptat alt moderator, și deci n-ar fi adevărată exprimarea „dincolo de voința subsemnatului”. Mai era o sintagmă acolo, scrisă tot în românește: „încetarea apariției CAP la CAP în formula cunoscută”, adică Anca Simina, Cristian Tudor Popescu. Pe asta n-au vrut s-o vadă. Decizia de retragere i-a aparținut 100% doamnei Anca Simina, eu n-am reușit s-o conving să rămână. Voința mea a intervenit după, când am considerat că ruperea formației inițiale pune capăt emisiunii. ”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune despre partea financiară

Cunoscutul jurnalist a menționat că aspectele financiare nu au legătură cu această decizie.

„Recorder nu m-a presat sau cenzurat în niciun fel. De asemenea, nu a existat nicio neînțelegere financiară, inițial eu propunându-le să particip la emisiune fără bani; dânșii au hotărât să-mi dea, totuși, o sumă. Am avut cea mai bună colaborare cu domnii Mihai Voinea și Cristian Delcea. De aceea, nu exclud posibilitatea să fie reluată, în alte formate decât repauzata CAP la CAP. ”, a mai scris jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Anunțul inițial făcut de Cristian Tudor Popescu: Nu va mai fi niciun episod

Vineri, jurnalistul le-a transmis telespectatorilor că emisiunea CAP la CAP nu se va mai difuza.

CAP la CAP la capăt. Mulți urmăritori ai emisiunii CAP la CAP, relizată împreună cu Recorder, întreabă de ce întârzie și când va fi difuzat următorul episod. Mă simt nevoit să fac următoarea precizare: nu va mai fi niciun episod. Rămân cele 7, realizate până acum.

Din motive dincolo de voința subsemnatului, CAP la CAP în formula cunoscută își încetează apariția. Cu părere de rău pentru sutele de mii de urmăritori ai emisiunii, în direct și înregistrată pe Youtube, CAP la CAP se duce după CAP LIMPEDE...”, anunța Cristian Tudor Popescu.