Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Tudor Popescu distruge imaginea USR: Comportament de partid comunist!
Cristian Tudor Popescu distruge imaginea USR: Comportament de partid comunist!

Cristian Tudor Popescu distruge imaginea USR: Comportament de partid comunist!

Excluderile din USR au făcut valuri nu numai în politică, ci și în media. Cunoscutul gazetar Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură la adresa USR. Jurnalistul spune că acest partid are un comportament nedemocratic, de partid comunist.

„Are dreptate doamna Postelnicescu. Știți de ce? Eu nu știu dacă acolo sunt securiști și ce a mai spus dânsa, dacă are dovezi că e cineva securist pe acolo. Dar comportamentul este de Partidul Comunist Român”, a comentat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

„Or – a continuat gazetarul -, ăsta era un atac la adresa marelui conducător, adică dl. Barna, care nici măcar n-a fost pomenit. Putea să iasă conducerea unui partid sănătos, a unui partid democratic, să iasă dl. Barna și să spună: domnule, e adevărat sau nu e adevărat că au fost semnături false cum spune doamna Olimpia Ardelean. Niciun cuvințel! Ciocul mic. În schimb, au exclus-o pentru că a înjurat. Cum arată chestia asta? La doamna Postelnicescu, același lucru. Pentru ce a fost exclusă dânsa? Pentru că a adus daune imaginii partidului. Ei, asta este o metodă tipică a comuniștilor de a sufoca orice fel de opoziție, orice fel de încercare de disidență în partid. O s-o vedem și la PNL, exact aceeași atitudine ca a USR-ului”, a punctat gazetarul.