Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Borcea și Victor Becali, transferați alături de Gigi la Penitenciarul Poarta Albă
Cristi Borcea și Victor Becali, transferați alături de Gigi la Penitenciarul Poarta Albă

Cristi Borcea și Victor Becali, transferați alături de Gigi la Penitenciarul Poarta Albă

Mutarea celor doi oameni de fotbal de la închisoarea din Slobozia vine după ce au obținut schimbarea regimului de detenție, condamnații beneficiind acum de un regim semi-deschis

Impresarii Victor Becali și fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, au primit acceptul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) de a-și executa pedepsele primite în Dosarul Transferurilor la penitenciarul din Poarta Albă, județul Constanța. Reamintim că tot în închisoarea de aici este "cazat" și Gigi Becali.

"Este adevărat că aceștia sunt în detenție la noi. Conducerea penitenciarului din Slobozia a propus schimbarea regimului de detenție și conducerea ANP a aprobat, aceasta este procedura. Ioan Becali nu a fost transferat la noi", ne-a explicat Gabriel Botezan, purtător de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.
Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.
La rândul său, și Ioan Becali a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: