Evenimentul Zilei > Social > Cristi Borcea NU SE MAI POATE opri din plâns în închisoare! Motivul îl spune chiar Gigi Becali
Cristi Borcea NU SE MAI POATE opri din plâns în închisoare! Motivul îl spune chiar Gigi Becali

Cristi Borcea NU SE MAI POATE opri din plâns în închisoare! Motivul îl spune chiar Gigi Becali

În cadrul unei conferințe de presă în care și-a arătat sprijinul pentru deținuți și a atacat Administrația Națională a Penitenciarelor, Gigi Becali a vorbit şi despre situaţiile lui Cristi Borcea şi Victor Becali.=

Finanțatorul Stelei a povestit că  Victor Becali și Cristi Borcea,  care se plâng de faptul că nu li se acordă zilele de permisie legale.

"S-a dus Victor la director și nu-i dă voie să vină acasă. I-a zis că prea s-au învățat cu învoiri. I-a tăiat cererea, dar nu i-a motivat-o. Cristi Borcea plânge toată ziua, că nu-l lasă să facă botezul copilului. Îmi zice că îi este frică să nu-l distrugă. Îi este frică să facă plângere. Eu am fost slab, când veneam acasă eram nevoit să renunț la câte o plângere penală. Eram șantajat. Lăsați-mă cu Steaua acum, mor oamenii în pușcării, asta e grav ce se întâmplă. Eu mă bat cu Vulpe (n.r. – Marius Vulpe, directorul ANP) acum, nu cu Florin Talpan", a spus el. 

Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.