Declaraţia unui martor în anchetă, citată de săptămânalul francez Valeurs Actuelles, descrie modul în care Abdelhamid Abaaoud a abordat-o pe verişoara sa Hasna Ait Boulahcen la două zile după atentatele din noaptea de 13 noiembrie din capitala franceză, cerându-i acesteia să îl ascundă în timp ce el ar fi pregătit alte atacuri.

Referitor la viitoarele sale atacuri, Abdelhamid Abaaoud i-a spus verişoarei sale pe 15 noiembrie că 'vor face pagube mai mari în districte apropiate evreilor şi vor avaria transporturile şi şcolile'.

Abaaoud i-a transmis lui Boulahcen că îi va da 5.000 de euro pentru a cumpăra două costume şi două perechi de pantofi pentru el şi un complice neidentificat, pentru a comite un atac în La Defense, districtul financiar al capitalei franceze. Procurorul Parisului, Francois Molins, a confirmat marţi că militanţii intenţionau să atace cartierul La Defense pe data de 18 noiembrie.

Declaraţia respectivă mai descrie modul în care Abaaoud s-a amestecat printre refugiaţi pentru a pleca din Siria şi cum ulterior a rămas nedetectat, în Franţa, timp de două luni înaintea atacurilor din 13 noiembrie de la Paris. 'Franţa – zero', ar fi spus Abdelhamid Abaaoud.