Evenimentul ZileiActualitateCrimă îngrozitoare în Los Angeles. O tânără de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii

Crimă îngrozitoare în Los Angeles. O tânără de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii

Crimă îngrozitoare în Los Angeles. O tânără de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii
O crimă îngrozitoare s-a petrecut într-un cartier din Los Angeles. O tânără în vârstă de 30 de ani și-a ucis cei trei copilași, cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani.

Crimă desprinsă din filmele de groază în Statele Unite. O femeie în vârstă de 30 de ani și-a ucis cu bestialitate cei trei copii cu vârste cuprinse între șase luni și trei ani. Înfiorătoarea crimă s-a petrecut într-un cartier al orașului Los Angeles, Reseda. Mama criminală a fost data în urmărire de poliție și a fost reținută după ce fotografia ei a devenit viral pe internet.

Conform primelor informații furnizate de polițiștii care investighează cazul, femeia, care se numește Liliana Carrillo (foto), și-a înjunghiat cei trei copii după care a dispărut de acasă. Trupurile neînsuflețite ale celor trei copilași, cu vârste de șase luni, doi ani și trei ani, au fost descoperite de bunica acestora. Femeia le-a găsit înșirate pe podeaua apartamentului, într-o baltă de sânge.

Femeia a fost cea care a anunțat poliția în legătură cu îngrozitoarea crimă.

Din primele cercetări, se pare că Liliana Carrillo a plecat de acasă cu mașina proprie până la Bakersfield, de unde, ulterior, a furat o camionetă și a plecat într-o direcție necunoscută.

„Aceste momente ne rămân în minte pentru toată viața. Este greu de procesat faptul că s-au pierdut trei vieți inocente. Chiar și pentru un ofițer experimentat de poliție”, a declarat locotenentul de poliție Raul Joel.

Femeia a fost prinsă după ce fotografia a devenit viral

Oamenii legii au făcut publică o imagine în mediul online cu Liliana Carrillo și au făcut apel la ajutorul oamenilor. Fotografia cu chipul femeii a ajuns virală pe rețelele socializare, iar un motociclist a anunțat că ar fi văzut-o e, un motociclist a văzut-o pe femeie pe marginea unui drum.

Bărbatul a sesizat de urgență autoritățile, iar Liliana Carrillo a fost găsită de poliție în orașul Ponderosa, după cum a relatat Departamentul de Poliție din Los Angeles.

La auzul veștii teribile, vecinii femeii au rămas șocați, spunând că nu înțeleg cum Liliana Carrilla a fost în stare să recurgă la un asemenea gest extrem.

„Este atât de trist. Trei copii cu vârsta sub trei ani. Ce fel de persoană poate face asta?”, a declarat vecinul, Mishal Hashima.


Accesează: