Polițiștii constănțeni au fost alertați astăzi, în jurul prânzului, că pe o stradă din comuna Istria a fost găsit un picior de om, carbonizat, de care trăgea un câine. În scurt timp la fața locului au ajuns polițiștii criminaliști care au început cercetările în prezența unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. În timpul investigațiilor anchetatorii au descoperit într-o curte, sub un morman de frunze și crengi uscate, cadavru carbonizat și tăiat în bucăți.

Localnicii și-au dat imediat seama cine este bărbatul omorât. Fratele acestuia a declarat că nu-l mai văzuse de două zile. Cel suspectat de crimă era prieten cu victima, trăiau de pe o zi pe alta. “Beau împreună amândoi, munceau pe unde apucau, dormeau împreună. Și de vreo două zile nu l-am mai văzut pe frate-meu. Am înțeles că e ars. Eu am văzut peste gard cadavrul de la brâu în sus, ars. Și după aceea a fost văzut un picior, pe dreapta, adus de câini”, a spus omul.

Principalul suspect nu a negat crima. A spus că vineri seara băuseră, se luaseră la ceartă, a fost atacat cu un cuțit de tovarășul de pahar și a reacționat lovindu-l cu toporul. A doua zi, când și-a revenit din aburii alcoolului a văzut că și-a omorât prietenul. Pentru a ascunde cadavrul, l-a dus în spatele curții, i-a dat foc și apoi l-a îngropat la o adâncime mică. Bărbatul, de 62 de ani, a fost reținut, urmând să arestat pentru omor. “O să ajungă în închisoare unde va avea căldură, mâncare, televizor, exact ce îi lipsea acasă” a comentat un anchetator.    

 

Te-ar putea interesa și: