Evenimentul Zilei > Istoria secreta > Crima cu tentă erotică a surorilor din Mans
Crima cu tentă erotică a surorilor din Mans

Crima cu tentă erotică a surorilor din Mans

Crima. Înăuntru, polițiștii rămân uluiți. Pe palierul scării erau două cadavre oribil mutilate: doamna și domnișoara Lancelin. Mama era întinsă pe spate, cu fața zdrobită. Fiica, culcată pe burtă, cu trupul complet ciopârțit.

Sus, în cămăruța slujnicelor, de la mansardă, Lea și Christina Papien, așteptau culcate în patul lor să fie arestate. Pe podea și pe scaune, rufe pline de sânge.

 

Cadavrul doamnei Lancelin avea ochii scoși. Unul era pe prima treaptă a scării. Gura nu mai exista. Domnișoara Lancelin era cu rochia sfâșiată și organele intime tăiate. Pe corp se vedeau urmele mâinilor însângerate ale asasinilor.

 

Poliția stabilește că mobilul crimelor nu putea fi furtul sau răzbunarea. La interogatoriu, Lea și Christina recunosc imediat că au comis crimele, dar la întrebarea, pentru ce? răspunde fiecare cu un simplu: Nu știu!

 

Citește GRATUIT toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.