Crima din TImișoara. Mărturiile copiilor celor doi bătrâni uciși. Toată familia îl cunoștea pe agresor

Crima din TImișoara. Mărturiile copiilor celor doi bătrâni uciși. Toată familia îl cunoștea pe agresor Sursa foto: arhiva EVZ

Copiii celor doi bătrâni din Timișoara au făcut primele declarații cu privire la crima oribilă și tragedia prin care trec. În mărturiile lor, copiii au menționat că ucigașul cunoștea foarte bine familia lor și s-a arătat mereu deschis să-i ajute.

În fața magistraților, criminalul a afirmat că nu intenționa să îi omoare pe bătrâni nici măcar pentru o secundă. A susținut că, atunci când s-a dus să ceară bani de la ei și a fost refuzat, a recurs la violență fizică împotriva lor.

Ucigașul din Timișoara este cunoscut de toată familia celor doi bătrâni

În schimb, el susține că i-ar fi omorât din cauza faptului că a observat că femeia vorbea prin videoconferință cu un nepot din Germania. Fiica victimelor, care a avut mai multe conversații cu agresorul și l-a considerat un tânăr binevoitor gata să își ajute părinții, a auzit întreaga scenă.

Pe de altă parte, fiul celor doi bătrâni susține că cel care i-a ucis părinții ar trebui să primească o pedeapsă severă, petrecând mulți ani după gratii, deoarece consideră că toate acțiunile acestuia au fost premeditate. Într-o declarație pentru Antena 3 CNN, fiul a dezvăluit că asasinul ar fi încercat să atace atât pe vărul său, cât și pe partenera acestuia în momentul în care a fost prins în apartament.

Ne puteți urmări și pe Google News

Suspectul a fost prins de polițiști după mai bine de 20 de ore

Criminalul de la Timișioara a fost identificat și reținut de polițiști. Nu a opus rezistență și a ajuns la audieri. Criminalul se ascundea în zona fostei fabrici Solventul, la piciorul podului, și a fost găsit de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara. Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor că era drogat atunci când a intrat în casă și i-a atacat pe cei doi bătrâni.

„A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.