Dubla crimă de la Timișoara. Ce a făcut bărbatul de 38 de ani, înainte de a-i ucide pe cei doi soți. Video

Dubla crimă de la Timișoara. Ce a făcut bărbatul de 38 de ani, înainte de a-i ucide pe cei doi soți. Video Sursa foto: https://retetesivedete.ro/

Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale l-au găsit și reținut pe principalul suspect pentru crima dublă comisă în Timișoara. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, care a ucis doi pensionari, a povestit motivul care l-a determinat să-i ucidă pe cei doi.

Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale l-au reținut pe principalul suspect pentru crima dublă comisă în Timișoara. Este vorba despre bărbat în vârstă de 38 de ani. Acesta locuia cu mama și tatăl său vitreg pe strada Pop de Băsești din Timișoara și a recunoscut că i-a omorât pe cei doi bătrâni.

Criminalul se ascundea în zona fostei fabrici Solventul, la piciorul podului, și a fost găsit de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara. Andrei Minda, în vârstă de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor că era drogat atunci când a intrat în casă și i-a atacat pe cei doi bătrâni.

„A fost depistat în zona Gării de Nord din Timișoara, se ascundea. Putem spune că prinderea lui se datorează și sprijinului cetățenilor, întrucât aceștia au sunat de nenumărate ori la serviciul de urgență 112, pentru a oferi informații când vedeau o persoană care semăna de bărbatul căutat de polițiști”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara i-a omorât de frică

Bărbatul a fost dus la audieri în urmă cu puțin timp. Criminalul le-a povestit polițiștilor că s-a speriat atunci când i-a găsit pe bătrâni în apartament și a intrat în panică. I-ar fi omorât de frică. Andrei Minda a locuit cu chirie în clădirea în care a comis cele două crime. Mai mult, acesta avea datorii de 2.000 lei la întreținere, iar într-o noapte a plecat pe furiș.

De asemenea, îi cunoștea foarte bine pe cei doi bătrâni pe care i-a omorât deoarece femeia îi împrumuta bani ocazional. Mai mult decât atât, atunci când bărbatul a plecat fără să plătească cheltuielile, femeia a pus bani de la ea pentru a acoperi restanțele lui.

El știa când bătrâna strângea banii de cheltuieli de la ceilalți locatari și a mers la locuința ei chiar în ziua în care aceasta a strâns banii respectivi.

Andrei Minda a recunoscut că se drogase înainte să intre în casa bătrânilor. Știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta încasa banii de întreținere ai locatarilor. Cu acest gând a și intrat peste ei în casă.

Bărbatul nu a opus rezistență

Surse din cadrul anchetei au confirmat pentru ancheteiretetesivedete.ro., că din casa pensionarilor uciși a fost sustrasă o sumă de bani, circa 2000 de lei, însă, până în acest moment, valoarea acesteia nu a fost făcută publică.

Andrei Minda a fost prins de polițiști noaptea trecută. Din primele informații se pare că acesta nu ar fi opus rezistență.

”În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat și l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe prezumtivul autor al tragediei din Timișoara. În acest moment nu putem da foarte multe informații, sunt activități în derulare. Ceea ce este important este faptul că principalul suspect în cazul acestui omor, acestui dublu omor, se află în custodia polițiștilor. Din datele pe care le deținem la acest moment, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost imobilizat conform procedurilor legale.

În acest moment urmează a fi condus la audieri unde se va administra și probatoriul necesar în această cauză și cu siguranță procurorul de caz, întrucât este o infracțiune de omor, competența se află la procuror, cu siguranță procurorul de caz, în urma administrării probatoriului și bineînțeles în urma audierilor și a celorlalte probe, va dispune și măsurile legale în acest caz”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR.