Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă ORIBILĂ în SUA. Un băiețel de 9 ani și-a ÎMPUȘCAT sora în cap, pentru că a REFUZAT să-i dea gamepadul
Crimă ORIBILĂ în SUA. Un băiețel de 9 ani și-a ÎMPUȘCAT sora în cap, pentru că a REFUZAT să-i dea gamepadul

Crimă ORIBILĂ în SUA. Un băiețel de 9 ani și-a ÎMPUȘCAT sora în cap, pentru că a REFUZAT să-i dea gamepadul

O întâmplare tragică a zguduit SUA. Un băiețel de numai nouă ani și-a împușcat mortal în cap propria soră, după ce aceasta a refuzat să-i cedeze gamepadul, pentru a se putea juca jocuri video.

Cea care a sesizat împușcătura a fost chiar mama celor doi copii. Aceasta se afla în altă încăpere, pregătind prânzul pentru copii. Deși transportată de urgență la spital, fetița împușcată în vârstă de 13 ani nu a avut nicio șansă. 

Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, copilul de nouă ani ar fi luat un pistol cu calibrul de 25 și ar fi tras fără milă în sora sa, după ce aceasta a refuzat să-i cedeze gamepadul pentru jocuri video, scrie The Sun. 

De asemenea, oamenii legii au declarat că nu se știe cum a intrat copilul în posesia armei și că, pentru moment, nu există o pedeapsă certă pentru acesta. 

„Presupun că a văzut asta la jocuri video sau la televizor. Nu știu dacă știa exact ce face în momentul crime, știu doar că este o tragedie”, a declarat un reprezentant al poliției. 
În fiecare zi, șapte copii sunt împușcați și uciși în SUA. 40 dintre cei ce sunt împușcați supraviețuiesc.