Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a vorbit desprepasul făcut de Rareş Bogdan, mai exact despre candidatura la alegerile europarlamentare din partea PNL.

„Acest teatru politic care se va desfăşura sub ochii noştri trebuia să capete un asemenea decor, apropo de roluri, de regizori sau de păpuşari, apropo de tot ce v-aţi învăţat la fiecare alegeri, să asistaţi la un spectacol, să înţelegeţi sau nu ce se întâmplă, să votaţi corespunzător sau nu.”, a explicat Cozmin Guşă.

Acestaa expus poziţia postului Realitatea TV faţă de noua activitate şi calitate a lui Rareş Bogdan.

„Eu vă mulţumesc pentru fidelitate, o să vă mulţumesc tot timpul, chiar şi atunci când nu sunteţi în acord cu noi. Deci, colegul nostru s-a hotărât să intre în politică. Am făcut-o şi eu, acum 18 ani, în 2001. Coordonam un trust de presă pe atunci, Intact, la Antenă, când am acceptat să fiu secretar general la PSD-ul lui Adrian Năstase. Eu aveam 30 ani atunci.

Suntem alături de Rareş în a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL, după cum nu sprijinim alte partide. Noi suntem şi ne-am definit ca o televiziune a cetăţeanului, nu ca o televiziune a niciunui partid. Sigur că e o schimbare, pe repede înainte o să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi. Oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să realizeze emisiuni conform cu ce am făcut până acum. 

Poziţia noastră este că suntem alături de el în această întreprindere politică, va fi invitat la Realitatea în cariera lui, dar în niciun caz demersul nostru n-o să se alăture demersului listei PNL. Sper ca şi fanii fundamendalişti ai lui Rareş să rămâneţi alături de noi. Rareş Bogdan, mult succes, şi o să fii la Realitatea într-o postură complicată: de invitat, oferind soluţii de pe o platformă politică.

Voi prezenta telenovela candidaturii în serile următoare, e interesantă şi cu mult politicianism.”, a spus Cozmin Guşă, conform Realitatea TV.

 

Te-ar putea interesa și: