Evenimentul Zilei > International > Cozmin Gușă: Gerontocrația omoară democrația? Ce joc fac corporațiile la vârful ieharhiei politice, peste Ocean
Cozmin Gușă: Gerontocrația omoară democrația? Ce joc fac corporațiile la vârful ieharhiei politice,  peste Ocean

Cozmin Gușă: Gerontocrația omoară democrația? Ce joc fac corporațiile la vârful ieharhiei politice, peste Ocean

Numirea octogenarei Nancy Pelosi în fruntea Camerei Reprezentanților readuce în actualitate o temă mai veche în managementul politic: preferința Americii pentru politicieni de vârsta a treia relevă oare și o miză venită pe filieră corporatistă? Numele unor nonagenari ca George Soros, Rupert Murdoch sau Henry Kissinger sunt ele însele o miză.

Mai adăugați aici și coordonarea politicii americane asumată dur din partea unor nonagenari de tipul SOROS (90 de ani), KISSINGER (97 de ani) sau MURDOCH (90 ani în martie), țineți cont de toate compromisurile declasante, actele de corupție, crimele (!), pe care aceștia le-au săvârșit în lungile lor vieți, și-o să aveți imaginea clară și înspăimântătoare prin consecințe a MANAGEMENTULUI AMERICAN ACTUAL.

A murit lupta anti-corupție?

E limpede și doar prin ce s-a întâmplat la alegerile fraudate fără scrupule și perdea, că-n SUA azi e valabil că “GERONTOCRAȚIA OMOARĂ DEMOCRAȚIA”. Felul în care a fost protejat atât de coruptul BIDEN, deși dovezile despre nocivitatea personajului sunt IREFUTABILE și-au fost hiper-prezentate public, ne indică precis că LUPTA ANTICORUPȚIE A MURIT ÎN AMERICA, pe cale de consecință e LIBER LA FURAT, dar cu condiția ca acest lucru să se întâmple doar cu binecuvântarea “CUPOLEI” formată din cei descriși mai sus, și alții ca ei.

Nu-i vorbă că nici trecutul lui TRUMP pre-președinție nu-l recomandă ca pe vreun apărător al cetățeanului împotriva marii corupții, dar măcar, până la proba contrarie, el a trecut bine acest test din postura de președinte. Dacă aș adăuga aici actele de corupție ale categoriei coordonatorilor nonagenari de tipul SOROS-KISSINGER-MURDOCH, n-ați avea nicio îndoială că-n SUA se va defila spre decădere sub steagul celui de-al doilea slogan, “CORUPȚIA UCIDE PRODUCȚIA” (…) , scrie Cozmin Gușă în ampla sa analiză.

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.