Evenimentul Zilei > Actualitate > COWBOY american din VASLUI arestat cu un pistol în maşină
COWBOY american din VASLUI arestat cu un pistol în maşină

COWBOY american din VASLUI arestat cu un pistol în maşină

Poveste incredibilã la Vaslui, cu un cowboy pus pe fapte mari, oprit de poliţisti la timp. El este anchetat de „şeriful” Poliţiei Rurale

Un american de origine românã, nãscut la Bârlad, de 51 de ani, a fost prins cu o armã de foc asupra sa, muniţie şi un aparat cu electrosocuri, informează colegii dela ziarul vasluian Vremea Nouă. Ancheta a fost coordonatã de cãtre subcomisarul Silvia Manta, “şeriful” Secţiei de Politiei Ruralã 1. Totul a pornit dupã ce “americanul” a vrut sã cumpere o bucatã de teren de la un bãrbat din localitatea Lacul Babei. Acesta ar fi încercat sã scoatã mai mulţi bani de la “american” acuzându-l cã în timpul negocierilor ar fi încercat sã-i abuzeze sexual fiica, o minorã de 13 ani. Poliţiştii au intrat pe fir dar, în urma cercetãrilor efectuate, au descoperit cu totul altceva. “Americanul” se plimba prin judeţ cu un pistol în masinã şi un dispozitiv cu electroşocuri. Bãrbatul de 51 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore si ulterior un judecãtor de drepturi si libertãţi a decis arestarea sa preventivã pentru 29 de zile.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.