Costi Ioniță, mesaj inedit de Ziua Națională

Costi Ioniță, mesaj inedit de Ziua Națională Costi Ioniță, mesaj inedit de Ziua Națională. Fanii au rămas uimiți. Sursa foto Facebook

Costi Ioniță a transmis mesaj inedit de Ziua Națională a României, iar reacțiile fanilor nu a întârziat să apară. El i-a sfătuit pe români să nu uite de unde provin.

Costi Ioniță a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României. Artistul s-a filmat cu 2 pisicuțe pe umeri și le-a făcut o urare tuturor românilor. Fanii au rămas uimiți de cuvintele rostite de cântăreț.

Costi Ioniță, mesaj pentru români

„Fraților, nu uitați, aveți direct sânge de străbuni, de pe un picor de plai, o gură de rai, diretc de la Dumnezeu. Fortza România!” a transmis artistul.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Trăiască România, și voi pisicuțe dragi, trăiască neamul strămoșesc! Vezi care pisică o scapi jos sau care zgârie mai rău cred că aia galbenă,”au scris admiratorii pe Facebook.

Secretul din spatele trupei Valahia

Costi Ioniță s-a făcut remarcat în trupa „Valahia”. După doar patru ani, însă, celebra trupă s-a destrămat, lăsând zeci de mii de fani în urma sa, din cauza producătorului.Apoi, artistul s-a făcut cunoscut peste Ocean și a primit mai multe nominalizări la gala Grammy 2022. El s-a împrietenit și cu Shaggy și Sean Paul.

„Băieți, suntem la Grammy! Forță! Fraților, suntem în Las Vegas și am alături cei mai șmecheri artiști, a spus Costi într-unul dintre clipurile postate pe Instagram. În altul, acesta l-a rugat pe Sean Paul să transmită un mesaj României, ceea ce s-a și întâmplat, chiar în mijlocul clubului în care se distrau cu toții.

Costi Ioniță, primul român nominalizat la Grammy

Costi a mai spus că el era primul român care a fost nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase și că speră să își facă țara mândră.

„Dragii mei, mă îndrept către Las Vegas, unde se țin Premiile Grammy. Este prima oară în istoria muzicii când un român e nominalizat de două ori la aceste premii prestigioase. Nu contează dacă se câștigă sau nu, important e că suntem acolo și oriunde m-aș afla, sunt mândru că sunt român și nu o să vă fac de râs”.